Beau van Erven Dorens misdraagt zich in een restaurant. Hij vertelt over de gebeurtenissen in zijn column voor het AD. Het gaat over een middagje uit zijn studententijd en de lezers zijn er niet over te spreken.
Voor een kerstlunch ging Beau van Erven Dorens in zijn studententijd met vrienden naar een visrestaurant met een mediterraans concept. Niet dat het concept belangrijk is voor dit verhaal, maar Beau beschrijft het in zijn column. Wel was het een ‘naaiend duur’ concept. Prachtig omschreven, Beau. Bedankt.
In zijn column klaagt hij vervolgens gigantisch, omdat hij zich geërgerd heeft aan het concept. Ondanks de peperdure kaart moest hij namelijk zelf zijn bestek pakken. Wat een schande! “Ik hou niet van restaurants met een ‘concept’”, vervolgt hij.
Als onderdeel van het concept dragen de obers een hoed en een T-shirt met zogenaamd grappige tekst erop. De fantastisch …
Lees het gehele artikel
Bron: Beau van Erven Dorens misdraagt zich in een restaurant | roddelpraat